Robert Rochowicz ostatnio opisał artylerię LWP w latach 80-tych. Również mam nadzieję na dużą biografię o LWP w latach 80-tych ze szczególnym naciskiem na Marynarkę Wojenną 😀
Można wtedy liczyć na stan faktyczny plus planowanie 😀
Polskie dywizje pancerne i zmechanizowane 1957-89
#172Będzie cegła 😉 Wytrzymajcie Panowie jeszcze trochę.
Co prawda nie autorstwa cenionych p. Rochowicza i Kajetanowicza, ale będzie niespodzianka 😉 I mam nadzieję że się spodoba.
Co prawda nie autorstwa cenionych p. Rochowicza i Kajetanowicza, ale będzie niespodzianka 😉 I mam nadzieję że się spodoba.
#173Kiedy będzie ta cegła? Wiadomo jak będzie można ją kupić i gdzie odnaleźć?
#174Myślę że po wakacjach napiszę coś więcej.
Ale zanim ta "cegła" będzie jeszcze jedna książka która już jest w fazie przygotowania do druku, mojego autorstwa. Wrzucę na forum osobny wątek jak już będzie wydrukowana i oficjalnie wydana 😀 Ale to kwestia już dosłownie kilku tygodni.
Ale zanim ta "cegła" będzie jeszcze jedna książka która już jest w fazie przygotowania do druku, mojego autorstwa. Wrzucę na forum osobny wątek jak już będzie wydrukowana i oficjalnie wydana 😀 Ale to kwestia już dosłownie kilku tygodni.
#175Będę czekał z niecierpliwością, pozdrawiam i życzę wytrwałości!
#176Mam pytanie dotyczące rozwinięcia mobilizacyjnego 3 DZ skadrowanej w latach 70.?
#177Ale co konkretnie chce Pan wiedzieć ? I lata 70-te to ma Pan na myśli początek czy późniejszy okres ? Bo w 1972 roku wszedł nowy plan mobilizacyjny PM-72, do tego czasu obowiązywał PM-63.
Czekam z niecierpliwością kupuję w ciemno!
Dwaj najwięksi w Polsce eksperci. Szacunek dla ich wiedzy.
Dwaj najwięksi w Polsce eksperci. Szacunek dla ich wiedzy.
#180Ponieważ interesuję się okresem od 1970 do 1990 mam nadzieję, że zostanie tam ujęty,